Bemesten

Voor het bemesten van de grond zijn meerdere manieren mogelijk:

  • Wij kunnen voor u monsters nemen zowel basis als uitgebreide monsters. Deze worden onderzocht in een laboratorium. Als we alle gegevens hebben, kunnen we een zo goed mogelijk advies bieden en uitvoeren.
  • Vloeibaar kunstmest spuiten wij met de Amazone spuit van 27 meter breed. Zowel smalle als brede banden kunnen worden gebruikt. Ook dit alles gebeurt met gps.
  • Het is ook mogelijk om kunstmest te strooien met Amazone Profis Hydro Super strooier. Met GPS kan men nu het DPX (dropping plint) aansturen, zodat nu ook secties en geren gestrooid kunnen worden. Deze strooit tot meter breedte.     
  •  Met de  kalkstrooier kunnen we de kalk strooien. Door middel van taak kaarten kunnen we met behulp van de GPS nog preciezer werken. Zodat producten niet dubbel worden gestrooid op dezelfde plek. We hebben Kalk en gips op voorraad.

Wij bieden 2 manieren om de mest uit te rijden:

  1. Voor de landbouwgrond hebben we een  Vervaet  Hydro Trike  met bouwland injecteur. Deze is voorzien van  GPS systeem en van sectie afsluiting. Hierdoor kan men nauwkeurig werken.
  2. Verder kunnen wij gebruik maken van onze zoden bemester met  GPS aansturing ook deze  is   van  sectie afsluiting voorzien zoals op de landbouw injecteur. De mest kan door ons worden aangevoerd met de vrachtwagen. Deze is voorzien van een mesttank met weeg en monstersysteem. Ook kunnen we voor u een mestcontainer plaatsen als dat nodig is.

Voor eventuele vragen, bel ons gerust of stuur ons een bericht via ons contactformulier.