Bemesten

Voor het bemesten van de grond zijn meerdere manieren mogelijk:

  • Wij kunnen voor u monsters nemen zowel basis als uitgebreide monsters. Deze worden onderzocht in een laboratorium. Als we alle gegevens hebben, kunnen we een zo goed mogelijk advies bieden en uitvoeren.
  • Vloeibaar kunstmest spuiten wij met de Amazone spuit van 27 meter breed. Zowel smalle als brede banden kunnen worden gebruikt. Ook dit alles gebeurt met gps.
  • Het is ook mogelijk om kunstmest te strooien met Amazone Profis Hydro Super strooier. Met GPS kan men nu het DPX (dropping plint) aansturen, zodat nu ook secties en geren gestrooid kunnen worden. Deze strooit tot meter breedte.
  • Kalk, gips of eierschaal voor u strooien? Met de Bruns kalkstrooier kunnen we de kalk verspreiden tot 12 meter breed. Door middel van taak kaarten kunnen we met behulp van de GPS nog preciezer werken. Zodat producten niet dubbel worden gestrooid op dezelfde plek. We hebben Kalk en gips op voorraad.

 

Wij bieden 2 manieren om de mest uit te rijden:

  1. Voor de landbouwgrond hebben we een  Joskin bouwlandbemester.
    Deze landbouw injecteur met GPS is voorzien van sectie afsluiting. Hierdoor kan men nauwkeurig werken.
  2. Verder kunnen wij gebruik maken van onze zoden bemester.
    Dit is een Joskin zoden bemester 7.60 meter met GPS aansturing. Deze is   van  sectie afsluiting voorzien zoals op de landbouw bemester. 

Voor eventuele vragen, bel ons gerust of stuur ons een berichtje via ons contactformulier.