Zaaien

MAIS ZAAIEN doen we met een Gaspardo 6 rijen mais-zaaimachine. De machine kan op verschillende afstanden en dieptes aangepast worden.
Door de verstelbare wielen kan men het zaad optimaal toedekken. Door een cellenrad kan men de kunstmest gelijktijdig en de juiste hoeveelheid strooien bij het maiszaad. Zaaien doen we met GPS.

GRAS ZAAIEN kunnen we met verschillende machines.
Ook de gelijktijdige grond bewerking is afhankelijk van de grond soort.

Met de Lemken soltair 9 kan men een vol velds of rijen zaaien.Met deze zaaimachine zaaien we alle soorten zaad.Zo hebben we afgelopen jaar onder ander Soja, sorghum, verschillende bloemzaad pakketten, mais, granen, luzerne en gras gezaaid.  De combinatiemogelijkheden met diverse bodembewerkingsmachines geven toepassingsmogelijkheden op meerdere gebieden in verschillende bewerkingsprocessen.Zo kunnen we in combinatie met de frees in een bewerking een vanggewas zaaien.

Voor dit jaar hebben we een Zocon Greenseeder 9- Elements gekoch. Deze heeft een hoge frame met een grote bodemvrijheid van maar liefs 85o mm door de 5 traps instelling van de veerdruk op de tandenelementen.Een unieke kopakkerstand : elementen heffen hoog boven het gewas, keren zonder maisplanten te beschadigen.

Ook kun je kiezen voor de Lemken smaragd 7 met opgebouwde Euro – Part. Dit is een elektrische en pneumatische aangedreven zaaimachine.

Met de Evers Haflinger in combinatie met de APV Zaaimachine is het mogelijk om verschillende groenbemesters en granen te zaaien. Ook deze is elektrisch en pneumatisch aangedreven.

BIETEN ZAAIEN doen we met de Nieuwe Grimme 12-rijen bieten zaaimachine 2018.
In combinatie met GPS kunnen zaai-elementen onafhankelijk van elkaar worden uitgeschakeld.Ook is de mogelijkheid middelen bij te zaaien zoals Vydate 

Voor eventuele vragen, bel ons gerust of stuur ons een bericht via 

info@loonbedrijfdeklein.nl 06-51131056